Raclettekaas met augurkensalsa

4
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom de blokjes augurk met de mosterd. Schep de ringetjes bosui en de dille erdoor en voeg flink wat versgemalen peper toe. Snijd de korstjes van de kaas, halveer de plakken en leg ze op een schaaltje. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  • 2 Leg een plakje raclettekaas in een pannetje en laat onder de gourmetgrill smelten. Schep er op het bord wat augurkensalsa op.

Raclettekaas met augurkensalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburgers met salsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeschnitzels met augurkensalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kaas en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met raclettekaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke Zwitserse raclette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept