Zalmschotel met tomatensaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Marineer de vis een tiental minuten in het citroensap en de Worcestersaus. Vet een magnetronschaal in met boter. Verdeel de vis in stukken. Leg laag om laag vis en tomatensaus in de ovenschaal en kruid elke vislaag met peper en zout. Meng 1/2 dl witte wijn met de slagroom en de Pernod en giet over het recept. Leg er de plakjes mozzarella op. Laat het gerecht afgedekt garen gedurende ? 10 min. op volle kracht. Stoom ondertussen de mosselen op het vuur open in de rest van de witte wijn. Bestrooi het gerecht v??r het opdienen met de basilicum en leg er de mosselen op. Serveer met spaghetti en de sperzieboontjes. WIJNTIP: Een witte Condrieu uit de Rhone-streek Smakelijk !

Zalmschotel met tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccoli-zalmschotel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei met zalm en aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Zalmschotel
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmschotel Met Kappertjessaus-pasta Naar Smaak
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept