Zeeduivel gestoofd met prei en boschampignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: De champignons vooraf een paar uur laten weken in wat lauw water. De zeeduivel even aanbraden in wat boter en apart houden. De prei in staafjes snijden en 5 tot 10 minuten in wat boter laten slinken. Een ovenschotel goed met boter inwrijven, daarop de prei leggen en daarbovenop de zeeduivel. Peper en zout toevoegen, begieten met de witte wijn en wat boternootjes op de vis leggen. Een twintigtal minuten in een warme oven (180 ?C) gaar laten worden. Ondertussen de champignons afspoelen, laten uitlekken en een 10-tal minuten in een pan met wat boter bakken. Peper en zout toevoegen. Vijf minuten v??r het einde van de kooktijd de room bij de vis voegen. De vis op een bedje van prei opdienen, afwerken met de champignons en bestrooien met peterselie.

Zeeduivel gestoofd met prei en boschampignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept