Zeebarbeelfilets met aubergines en pestou

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*Was en snij de aubergine in

4. *Kruid met peper en zout, braad 4 min. langs elke zijde in hete olie. Zet opzij. *Voor de saus: meng de olijfolie, de look, basilicum en dennenpitten. * Kruid met peper en zout. Zet opzij. * Kruid de visfilets met peper en zout. Verhit wat olijfolie in een pan, braad de filets 2 min. langs elke zijde. Laat de aubergines en de visfilets even-tjes uitlekken op keukenpapier, schik op warme borden. Overgiet met de saus. *Garneer met kerstomaten en dennenpitten. Serveer met brood.

Zeebarbeelfilets met aubergines en pestou is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taartje Van Kikkererwten
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Tompoes van zeebarbeel met pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met zeebarbeel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebarbeelfilet met krokante coppa en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebarbeelfilets, gebakken op hun vel, met venkelfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept