Zeetong op verse pasta

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De zeetongfilets in 20 g boter kort zachtjes bakken en zouten. Noilly Prat en Champagne erbij doen. De zeetong hierin ongeveer 4 tot 6 minuten stoven.
- De zeetong uit de pan halen en warm zetten. De saus iets laten inkoken.
- Slagroom bij de saus doen en de overige koude boter onderroeren. De volgens aanwijzing gekookte pasta op vier borden verdelen, dan de zeetong op de pasta leggen. De grill voorverwarmen. De saus met zout en peper op smaak brengen, de geklopte slagroom onderroeren en de saus over de vis doen.
- De borden onder de gril ongeveer 2 à 3 minuten gratineren.
- Met peterselie decoreren en meteen serveren.

Zeetong op verse pasta is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeetong met kurkuma en slaatje van tomaten, peterselie, koriander en nootjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lillose zeetong
0 min
Bekijk recept
Florida Zeetong
0 min
Bekijk recept
Gegrilde Zeetong Met Gestoofte Groenten En Saffraan Risotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept