Zeetong met garnalen

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bouillon aan de kook brengen met een kluitje boter, er de zeetongen in schikken.Aan beide zijden een 5-tal minuutjes zachtjes laten stoven. De zeetongen uit het vocht halen, dit inkoken met de room.Ondertussen de zeetongen fileren en de spinazie opwarmen met een beetje peper en zout.De tongen op grote, warme borden terug samenstellen, vullen met de spinazie, de garnalen er boven op schikken.De saus afwerken met de Noilly, een beetje citroensap,peper en zout, even laten doorkoken en er dan, van het vuur weg, de liaison onderroeren. Het bord en de zijkanten van de tong napperen met de saus, opdienen met een lepeltje aardappelpuree. Een lekker recept van "De biersommelier" op Vitaya

Zeetong met garnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeetong met kurkuma en slaatje van tomaten, peterselie, koriander en nootjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florida Zeetong
0 min
Bekijk recept
Duo van zeetong en nieroogkreeftjes met groententa
0 min
Bekijk recept
Gegrilde Zeetong Met Gestoofte Groenten En Saffraan Risotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept