Zeetong in mosterdsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sjalotten fijn snipperen en fruiten in de margarine gedurende 5 minuten. De visfilets toevoegen en bakken gedurende 5 minuten. Kruiden met cayennepeper, dille en salie, de filets uitnemen en de pan bevochtigen met het water en binden met het maïszetmeel. De saus op smaak brengen met cayennepeper en mosterd. De gepelde en ontpitte tomaten toevoegen. Laat intussen de aardappelen gaar koken.

Zeetong in mosterdsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeetong met kurkuma en slaatje van tomaten, peterselie, koriander en nootjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florida Zeetong
0 min
Bekijk recept
Duo van zeetong en nieroogkreeftjes met groententa
0 min
Bekijk recept
Gegrilde Zeetong Met Gestoofte Groenten En Saffraan Risotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept