Zeeduivelbrochettes met ratatouille

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de vis in blokjes van 2,5 cm en kruid ze met paprikapoeder. Maak de paprika's schoon, verwijder de zaadlijsten en snij ze in stukken. Maak de champignons schoon. Steek de visblokjes met de paprika's (hou de rest voor de ratatouille) en de champignons op brochettes. Meng de olijfolie met het citroensap, de honing, peper en zout en bestrijk de brochettes met dit mengsel. Pel en hak de uien fijn. Maak de aubergine en de courgette schoon en snij ze in plakken. Pel de tomaten en snij ze in stukken. Pel en pers de knoflook. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de groenten (ook de paprika) met de knoflook, peper en zout gedurende 10 minuten. Rooster de brochettes 10 minuten onder een voorverwarmde grill of in een grillpan. Keer ze af en toe. Serveer samen met de ratatouille en met rijst.

Zeeduivelbrochettes met ratatouille is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeeduivelbrochettes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeduivelbrochettes met ratatouille
20 - 30 min -
Bekijk recept
Zeeduivelbrochette met mangosaus
20 - 30 min -
Bekijk recept