Zeewolf met mosterdsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de moten zeewolf in koud water en droog met keukenpapier. Zout en peper de moten en haal ze vervolgens door de bloem. Laat de boter licht bruinen en bak de zeewolf in enkele minuten net niet helemaal gaar. Haal ze uit de pan en houd ze warm in een licht voorverwarmde oven. Verwarm tegelijkertijd de borden in de oven. Deglaceer ondertussen de braadpan met een eetlepel boter en voeg de mosterd toe. Roer de mosterd door de boter op middelhoog vuur. Voeg de slagroom toe en 10 gram Anisette. Leg de zeewolf op de voorverwarmde borden, giet de mosterdsaus erover heen en garneer met een partje citroen op de zeewolf.

Zeewolf met mosterdsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept