Zeeuwse kreeft met asperges

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de geschilde asperges gaar in water met boter en zout. Marineer de aspergestukjes met peper en zout, versnipperde sjalot, sushi-azijn, olijfolie en een mespuntje citroenschil. Draai de ibericoham rond de aspergepuntjes. Kook de kreeft in court-bouillon en haal het vlees uit het pantser. Dresseer op mooie borden en sprenkel er wat basilicumolie rond. recept uit "Vis in de pan"

Zeeuwse kreeft met asperges is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
3 bereidingen van oesters
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde mosselen
10 min Snack
Bekijk recept
Pepernoten
45 min Nagerecht
Bekijk recept