Zomerse lamsfilet in een spekjasje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plet de kaasblokjes. Snijd de lamsfilets middendoor tot bijna aan de rand en plooi ze open. Beleg met de geplette kaas en vouw weer goed dicht. Wikkel elke lamsfilet in gerookt spek en strijk in met olie. Bak de lamsfilets ongeveer 10 minuten op een matig vuur. Haal ze uit de pan en leg ze in een vuurvaste schotel, samen met de tomaten. Zet 10 minuten onder de grill op 200°C. Serveer met een aardappel in de schil met wat lookboter en sla. Doe 2 uien, 2 wortelen, 1 prei, 3 sneetjes selder, een klontje boter, tijm, laurier, peper, zout en wat water in een pan en laat dit alles garen in de oven tot een bruine jus. Zeef vervolgens deze jus, binden met maïzena en zilveruitjes, een beetje mosterd en kruiden toevoegen.

Zomerse lamsfilet in een spekjasje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in spekjasje, paprikacoulis met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis in een spekjasje
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in spekjasje met kaas en mosterd
0 min
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept