Zweedse glogg

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de gember, de kardamom, de kruidnagels en de kaneel in een grote kom. Overgiet met de alcohol en laat 12 u trekken. Filter de alcohol, giet in een kookpot met de wijn, de suiker, een lange strook sinaasappelschil, de krenten en de amandelen. Laat zachtjes opwarmen, zonder koken, tot de suiker volledig opgelost is. Heet opdienen.

Zweedse glogg is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Traditionele Scandinavische Glogg
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Glogg
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Zweedse glogg
0 min
Bekijk recept

Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept