Sperziebonen met hummusdip

4
10 min
Snack
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen in 5-6 minuten beetgaar. Spoel ze na het koken meteen af onder koud water, zodat het kookproces stopt en de boontjes mooi groen blijven. Rooster de sesamzaadjes in 1-2 minuten in een droge koekenpan goudbruin en laat ze afkoelen. Roer de houmous door met een eetlepel heet water, zodat hij iets vloeibaarder wordt. Serveer de boontjes op een schaal of, als je iets bijzonders wilt, rechtop in een glas. Dip de boontjes in de houmous en daarna in de sesamzaadjes.

Sperziebonen met hummusdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Minispiesjes met Mexicaanse garnalen
15 min Snack
Bekijk recept
Avocado-hummusdip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept