Hulpmiddelen: een kookpot met dikke bodem - een mengkom - 2 vierkante vuurvaste glazen schotels van circa 23 cm.Voorbereiding : Beboter de taartblikken en zet ze opzij. Meng de gecondenseerde melk, de suiker, het zout en de boter in de kookpot. Breng al roerend aan de kook tot het goed doorkookt. Laat steeds al roerend precies 6 minuten koken.Voorbereiding : Meng de twee soorten chocolade, de marsh mellowcreme (of kleine stukjes marsh mellow) en de gehakte noten door elkaar. Giet er de kokende siroop over en roer tot alle chocolade (en eventueel marsh mellowstukjes) volledig gesmolten zijn. Het mengsel moet eenkleurig en gelijkmatig zijn. Verdeel het mengsel over de twee beboterde glazen schotels. Laat meerdere uren afkoelen tot de karamellen opgesteven en hard zijn voor u ze in vierkantjes snijdt. Bewaar de karamellen in een luchtdichte donkere doos op een koele droge plaats.
Kerstsnoep in woord : Chocoladekaramellen is een recept van Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Kerstsnoep In Woord En Beeld : Geconfijt Fruit Met Chocolade