Garnalenrisotto met groene groente
2
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
40 g boter
1 ui (gesnipperd)
1 blikje tomatenpuree (70 g)
350 g risottorijst (pak 500 g)
1 visbouillontablet
2 pakken stoomgroenten groene groentemix (a 300 g, diepvries)
2 eetlepels olijfolie
350 g tijgergarnalen ((zak 500 g diepvries), ontdooid en afgespoeld)
4 druppels tabasco (red pepper sauce (flesje 57 ml))
Bereiding
Smelt de helft van de boter in een pan met dikke bodem en bak de ui kort aan. Voeg de tomatenpuree en de rijst toe. Verkruimel het bouillontablet boven een kom en schenk er 700 ml kokend water bij. Schenk de bouillon bij de rijst en laat de rijst 15 minuten zachtjes koken. Bereid ondertussen de stoomgroenten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie en bak de garnalen in 4 minuten rondom bruin. Roer de garnalen en de rest van de boter door de risotto. Breng op smaak met de 4 druppels tabasco (of meer naar smaak). Serveer de risotto in diepe borden en geef de stoomgroenten erbij.
Garnalenrisotto met groene groente is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met gehakt en groente »
Spaghetti met walnotenpesto »
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei »
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico »
Garnalenrisotto »
Garnalenrisotto »
Garnalenrisotto »
Garnalenrisotto »