Ananasspiesen met kokos en chocolade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de ananas, snijd het vruchtvlees van de houtige kern en verdeel het in grove stukken. Steek de stukken ananas aan de prikkers. Rooster de kokos in een droge koekenpan op de barbecue goudbruin. Rasp de chocolade grof. Klop de crème fraîche los met de vanillesuiker en het limoensap en zet dit allemaal apart. Rooster de ananasspiesen op de barbecue ca. 3 min. aan beide kanten. Verdeel de vanilleroom over of naast de ananasspiesen, bestrooi de room met de kokos en de chocolade en schep een bol vanille-ijs erbij. Tip: Leg de houten prikkers minimaal 30 min. van tevoren in water; dan zijn ze beter bestand tegen de hitte.

Ananasspiesen met kokos en chocolade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilde ananasspiesen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananasspiesen
10-20 min -
Bekijk recept