Gnocchi met broccoli en hazelnoten

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan op matig vuur lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in dunne plakjes snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak 2 min. koken. Gnocchi aan broccoli toevoegen en 2 min. meekoken. Afgieten in vergiet. Pan terug op vuur zetten en hierin roomkaas met 50 ml water al roerend aan de kook brengen. Gnocchi met broccoli, 3/4 van hazelnoten en naar smaak royaal peper toevoegen. Gnocchi in 4 diepe borden scheppen. Rest hazelnoten erover strooien.

Gnocchi met broccoli en hazelnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept