Mosselen met paprika en tomaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de mosselen grondig om alle zandresten te verwijderen. Pers de knoflookteentjes fijn. Snij de sjalotten en het chilipepertje in stukjes. Versnipper de peterselie. Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpan. Doe er de geperste look, de fijngesneden sjalotten en chilipeper, en de diepgevroren paprikamix in, samen met 1,5 eetl. kruidentuiltje. Laat gedurende 2 min. stoven. Voeg de tomatenstukjes, peterselie, cognac en 1 dl water toe, samen met de mosselen. Kruid met peper en laat afgedekt 15 min. garen. Schud af en toe op zodat de groenten niet aanbranden als ze onderaan blijven liggen. Serveer met frietjes of met stokbrood.

Mosselen met paprika en tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept