Mosselen met kerrie en saffraan van Micmac

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de mosselen samen met de grof gesneden groenten, tijm, laurier en peper op een hevig vuur open-koken Zeef het kooknat en laat tot de helft inkoken samen met de room Voeg er de kerrie en de saffraan bij en breng op smaak met peper en zout Giet over de mosselen en serveer meteen Smakelijk. Met dank aan Micmac

Mosselen met kerrie en saffraan van Micmac is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensgebraad met duvelsaus van Micmac
0 min
Bekijk recept
Spagetti speciaal van Micmac
0 min
Bekijk recept
Ossobuco met gremolata van Micmac
0 min
Bekijk recept
Marinade voor spare ribs van Micmac
0 min
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept