Mosselen met creme fraiche-saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil de uien en steek de kruidnagels erin.
- Breng de uien met de laurierbladeren, het citroensap en de wijn aan de kook.
- Voeg de mosselen toe en laat het geheel ca. 15 a 20 minuten koken tot de schelpen open staan.
- Leg de mosselen in een voorverwarmde schaal.
- Roer de creme fraiche in het mosselnat en laat de saus op laag vuur inkoken. Neem de pan van het vuur en roer de eierdooiers en de gehakte dille door de saus.
- Breng alles met peper rijkelijk op smaak.
- Giet de saus over de mosselen en garneer met 2 à 3 takjes dille

Mosselen met creme fraiche-saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept