Varkensschnitzel uit de wok

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de broccoliroosjes heel klein. Kook de krieltjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in de wok en roerbak hierin het vlees op hoog vuur in 4-5 minuten bruin en krokant. Breng het vlees op smaak met zout en (versgemalen) peper en neem het uit de wok. Verhit nog 2 el olie en roerbak hierin de broccoli met de knoflook 4 minuten. Voeg de appelreepjes en het vlees toe en bak het geheel al omscheppend nog 4 minuten. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Roer de tomaat erdoor en serveer direct met de krieltjes ernaast.

Varkensschnitzel uit de wok is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietjessalade met ui en ricotta
15 min Bijgerecht
Bekijk recept