Gevulde pasteitjes met ragout van krab met champig

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

laat de krab uitlekken, maar vang het sap op trek het krabbe-vlees in stukjes was of borstel de champignons, reinig ze indien nodig snij ze, naargelang hun grootte, in 4 of in 8 stukjes laat een klontje vetstof smelten doe er de champignons in met een geutje citroensap kruid met peper en zout laat de champignons stoven (onder deksel, vocht is nodig) laat in een steelpan de 10 g vetstof smelten voeg de bloem ineens en al roerend toe laat eventjes doorkoken leng aan met het krabbe-vocht en het vocht van de champignons roer tot je een glad gebonden saus bekomt voeg er de krab en de champignons bij laat eventjes doorkoken breng op smaak met madera, peper en zout klop de eierdooier los met room werk hiermee de saus af opgelet! laat de saus niet meer doorkoken zet de pasteitjes 5 à 10 minuten in de oven op 150°C tot ze warm zijn vul de warme pasteitjes garneer met een plukje peterselie dien warm op

Gevulde pasteitjes met ragout van krab met champig is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Champig?ones A La Crema
10-20 min -
Bekijk recept
varkenshaasjes met zongedroogde tomaten en champig
0 min
Bekijk recept
Varkenshaasjes met zongedroogde tomaten en champig
0 min
Bekijk recept
PROVENCAALSE SPIESEN
30-60 min -
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept