Gevulde varkenslapjes met paprikaroom

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de vleeslapjes tussen twee vellen plasticfolie en sla ze plat. Snij de uitgelekte mozzarella in 8 plakjes. Halveer de tomaatjes. Leg op een helft van elk lapje een plakje mozzarella, een blaadje salie en een half tomaatje. Vouw de lapjes dubbel, steek ze vast met een prikker. Kruid ze met peper en zout. Wentel ze door losgeklopt eiwit en paneermeel. Zet ze een kwartier in de koelkast. Spoel de paprika's, snij ze in stukken en kook ze 4 à 5 minuten in de bouillon. Pureer met de staafmixer. Zeef de coulis (om alle velletjes te verwijderen). Voeg er de room aan toe en laat op een zacht vuur inkoken tot sausdikte. Kruid de paprikaroom naar smaak bij met paprikapoeder, peper en zout. Bak de varkenslapjes 5 tot 7 minuten aan elke kant in olijfolie, op een niet te heet vuur. Serveer met de paprikaroom en pasta.

Gevulde varkenslapjes met paprikaroom is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijnsandwich met guacamole en maissalade (advertorial)
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde-paprikaroom met kaasstengels en salade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Varkenslapjes Met Paprikaroom
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholfilet In Paprikaroom
30-60 min -
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept