Gevulde sinaasappelen

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sinaasappelen grondig wassen, het beste onder lauw water. Afdrogen en dan aan de bovenkant horzontaal een dekseltje afsnijden. Vruchtenvlees met scherp mes en puntig keukenmesje lossnijden en daarbij de schil niet beschadigen. Gekookte ham, schijven ananas, paprikareepjes en sinaasappel vruchtvlees in kleine blokjes snijden. Alles in een slakom doen en dan de garnalen erbij doen. Een paar garnalen achterhouden voor de garnering. In een kopje of een klein schaaltje de mayonese,azijn,ketchup,peper en zout door elkaar roeren, over de klein gesneden ingredienten gieten, luchtig door elkaar mengen en pikant op smaak brengen en dan cica 30 minuten in de koelkast of koele plaats wegzetten. De salade in de uitgeholde sinaasappelen scheppen. Iedere gevulde sinaasappel garneren met imitatie kaviaar (kunstmatig gekleurde viskuit) en een mooie garnaal. Dit voorgerecht met stokbrood of goudgele toost, boter en witte wijn serveren, eventueel op verse slablaadjes zetten. Tip: De gevulde sinaasappelen zullen beter blijven staan als U aan de onderzijde een dun schijfje afsnijdt.

Gevulde sinaasappelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarinesmoothie
10 min Snack
Bekijk recept
Rabarber in witte wijn
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met sinaasappel
Nagerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept