Kiprolletjes gevuld met parmaham en bladspinazie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat 1 blok van de spinazie ontdooien en goed uitlekken. Leg de kipfilets tussen folie en sla ze (met een deegroller) zo plat mogelijk. Bestrooi ze met zout en peper. Beleg ze met parmaham. Verdeel wat spinazie over de lengte in het midden en rol ze stevig op. Steek de rolletjes vast met cocktailprikkers. Verhit 3 eetlepels van de olie en bak de kiprolletjes om en om goudbruin. Draai het vuur laag en laat ze afgedekt in ca. 15 minuten zachtjes gaar bakken. Kook intussen de pasta in ruim kokend water met een scheut olijfolie en zout beetgaar. Verwarm de rest van de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de kiprolletjes in schuine plakken en leg ze op de borden. Schep de spinazie ernaast, verdeel de ricotta erover, besprenkel dit met de rest van de olijfolie en bestrooi het gerecht met wat zout en peper. Serveer de tagliatelle erbij.

Kiprolletjes gevuld met parmaham en bladspinazie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat-spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipfiletrolletjes met asperges en hollandaisesaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini kiprollades met kaneel
40 min + 25 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde andijvie met ham
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevuld kiprolletje met olijfoliesabayon, spinazie en pasta van Nienke<BR> &#009; Jagersma
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept