knoflookkabeljauw met tomaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de tomaten op een bakplaat die bekleed is met hakpapier. Zet de plaat in een op 180 °C voorverwarmde oven en bak de tomaten in 25 minuten gaar en lichtbruin. Leg de kabeljauwmoten op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de vis met snippers knoflook, wilde tijm en peper. Schuif de plaat in de oven bij de tomaten en bak de vis in 10-15 minuten gaar. Serveer de kabeljauw met de tomaten en partjes citroen op een bedje van spinazieblaadjes

knoflookkabeljauw met tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Knoflookkabeljauw met gele rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookkabeljauw Met Tomaat
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept