Knapperig Marokkaans taartje met amandelen en kane

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Verwarm de oven voor op 180 graden C. Hak de amandelen met de keukenrobot in stukjes. Rooster ze in een droge pan lichtbruin op zacht vuur. Doe de amandelen in een kom en meng ze met de kaneel en de suiker. Bestrijk de plakjes filodeeg licht met olie. Vet ??n of meerdere springvorm(en) in met boter en leg een plakje deeg op de bodem. Strooi hier wat van het amandelmengsel over. Doe er een volgend filoplakje op en ga door tot alles op is. Eindig met deeg en smeer dat licht met olie. Zet het taartje ongeveer 15 minuten in de oven tot het goudbruin is en knapperig. Haal uit de oven en laat afkoelen. Snij het taartje met een scherp mes in stukken en leg het op een bord. Saus : De melk aan de kook brengen, samen met de honing, het sinaassap en de suiker. Giet de saus over het taartje en dien op.

Knapperig Marokkaans taartje met amandelen en kane is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete rijst met ananas en komkommer in suiker-kane
0 min
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept