Konijnenragout in jagersaus met rozijntjes

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat een klontje boter smelten in een pan. Leg er de stukjes konijn in als de pan goed heet is en bak ze lichtjes bruin. Voeg vervolgens ook de spekblokjes, de tijm, de laurier en de tomatenpuree toe. Roer er de bloem, de rode wijn en het water zachtjes doorheen. Kruid het geheel met peper en zout. Laat het vlees gedurende een uurtje op een klein vuur stoven. Voeg tot slot ook de rozijntjes toe, meng ze doorheen de saus en laat ze nog tien minuten op een klein vuurtje meepruttelen. Serveer met gekookte aardappelen of kroketten.

Konijnenragout in jagersaus met rozijntjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met rode kool
Bekijk recept
Mini-kipwraps Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelrotsjes
Nagerecht
Bekijk recept

Konijnenragout
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met konijnenragout
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenragout Met Paprika's En Tomaat
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenragout met champignons
0 min
Bekijk recept