Konijnenpasteitjes met roomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de room aan de kook en laat indikken met de bloemboter. Roer er het fijngesneden konijnenvlees, de gehaktballetjes, de champignonplakjes en de peterselie door. Laat warmen en neem van het vuur. Bind met de losgeklopte eierdooier en breng op smaak met peper en zout. Schep in voorverwarmde bladerdeegpasteitjes en zet nog 5 minuten in de warme oven (stand 5). Serveer met puree of frietjes.

Konijnenpasteitjes met roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept