Konijn met tripelbier

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het konijn in stukken en bak deze langs alle kanten bruin in boter. Kruid met peper en zout. Blus met het bier, de suiker en de azijn. Leg het deksel op de pan en laat 60 à 80 minuten zachtjes sudderen. Was de druiven en voeg deze na 1 uur bij het konijn. Bind op het laatst de saus met wat Maïzena Express. Geef er pasta of gekookte aardappeltjes bij.

Konijn met tripelbier is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebraden fazant met gestoofd witloof en tripelbier
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met Tripelbier
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeduivel met spek en tripelbier
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept