Koude kerriesoep met garnalen

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

boter, ui, bleekselderij, appel, winterwortel en kerriepoeder in een hoge pyrexschaal doen, roeren en (onafgedekt) 5 min. op 850W verwarmen. kerriesaus erdoor, aangemaakt met de kippenbouillon; even aan de kook laten komen en daarna (afgedekt) 15 min. op 350W laten trekken. soep pureren en door een zeef schenken. de slagroom lobbig kloppen en door de afgekoelde soep scheppen. soep -liefst een halve dag!- in de koelkast zetten en vlak voor het serveren de garnalen erdoor scheppen.

Koude kerriesoep met garnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept