Fusilli met sperziebonen en tonijn

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tonijn in 4 uur op kamertemperatuur laten ontdooien. Tonijn droogdeppen. Fusilli volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ansjovis afgieten en in stukjes snijden. Tomaten afgieten en in stukjes snijden. In pan sperziebonen volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan 3 el zonnebloemolie verhitten en tonijnsteaks in 7 min. aan beide zijden bruin bakken. Met zout en peper bestrooien. Aan sperziebonen 2 el olie, tomaten en ansjovis toevoegen en verwarmen. Naar smaak peper toevoegen. Fusilli met sperziebonenmengsel mengen en over vier borden verdelen. Tonijn op pasta leggen.

Fusilli met sperziebonen en tonijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept