Pappardelle met tijgergarnalen en wodkasaus

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Garnalen enkele minuten in schaal warm (niet kokend!) water laten ontdooien. In pastapan ruim water met wat zout aan de kook brengen. Tomaatjes in stukjes snijden. Garnalen afgieten en goed droogdeppen. In diepe koekenpan 1 el olie verwarmen en hierin knoflook met verkruimeld chilipepertje 1 min. zachtjes bakken. Tomaten toevoegen en 5 min. zachtjes meebakken. In andere koekenpan 2 el olie verhitten en hierin garnalen 3-4 min. voorzichtig roerbakken, tot ze gaar (=roze) zijn. Pappardelle in 4 min. beetgaar koken. Garnalen afblussen met wodka en door warme tomaten scheppen. Saus pittig op smaak brengen met zout en (chili)peper. Pasta afgieten, door saus mengen en pasta met saus over twee diepe borden verdelen. Peterselie erover strooien. Lekker met rucolasalade.

Pappardelle met tijgergarnalen en wodkasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Witte Wolkjes Met Wodkasaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Papperdelle Met Tijgergarnalen En Wodkasaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Het beste van Noord-Holland: Haringsalade van Rina Hetsen
Bekijk recept

Pappardelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pappardelle met oesterzwam
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met stracotto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met biefstuk en basilicumolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept