Pasta met kaas-garnalensaus
3
sterren op basis van
6
stem(men)
person
2
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
½ zak gepelde rauwe tijgergarnalen (diepvries, 500 g)
200 g pasta met zongedroogde tomaten (gigli, pak a 500 g)
1 teentje knoflook (gepeld)
2 eetlepels olijfolie
1 sjalot (gesnipperd)
1 rode en/of groene paprika (in stukjes)
1 bakje verse kaassaus (koelvak, 150 g)
1 eetlepel bieslook (fijngeknipt)
Bereiding
Garnalen 3 min. in warm water dompelen, laten uitlekken en droogdeppen. Pasta in kokend water met zout in 10 min. beetgaar koken. Knoflook pletten. Garnalen in koekenpan met olie ca. 6 min. op matig vuur bakken. Halverwege baktijd knoflook, sjalotsnippers en paprikastukjes erdoor scheppen. Knoflook verwijderen en garnalen bestrooien met zout en peper. Pasta afgieten, saus erdoor roeren. Nog 1 min. verwarmen. Pasta over kommen verdelen, garnalen-paprikamengsel erop scheppen. Bieslook erover strooien.
Pasta met kaas-garnalensaus is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen »
Garnalenpilav met gestoomde mango »
Scholfilet met garnalensaus »
Tagliatelle met romige garnalensaus »
Kruidige pasta met geitenkaas »
Pittige pasta met salami »
Pasta met rode zalm »
Pasta met tomaten-vissaus »