Pasta met bloemkool en tomatenpesto

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pasta in ruim kokend water volgens aanwijzing op verpakking beetgaar koken. Laatste 5 min. van kooktijd bloemkoolroosjes toevoegen en laten meekoken. Basilicumblaadjes in grove stukken scheuren. Pasta en bloemkool afgieten. Pesto en crème fraîche door pasta scheppen, eventueel nog even doorwarmen. Pasta over vier borden verdelen en basilicum en kappertjes erover strooien.

Pasta met bloemkool en tomatenpesto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane burger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenpesto
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept