Pasta carbonara met rucola en tomaatjes

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Verwarm de ovengrill voor. Halveer de tomaatjes en schep ze in een bakblik om met de olijfolie, kruiden en breng op smaak met peper en zout. Schuif de tomaatjes 10 cm onder de hete grill en rooster ze in 4-6 min. gaar.
  • 2 Verwarm de carbonarasaus in de magnetron of in een steelpannetje. Giet de tagliatelle af en vang het kookvocht op. Roer de carbonarasaus los met een flinke scheut van het kookvocht. Roer de saus en de hamreepjes door de tagliatelle en warm de pasta nog heel even door. Schep de rucola op de tagliatelle en verdeel de pasta over vier (warme) diepe borden. Schep de tomaatjes erop.

Pasta carbonara met rucola en tomaatjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept