Ossenhaas met tagliatelle

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Verhit de olie met de boter in een koekenpan, tot het schuim van de boter wegtrekt. Bak de stukken ossenhaas hierin op hoog vuur op elke zijde 1 minuut, draai het vuur lager en bak het vlees nog 1-2 minuten. Neem het vlees uit de pan en laat het even met aluminiumfolie bedekt rusten. Bak intussen al omscheppend 2-3 minuten de courgette in het overgebleven bakvet, breng op smaak met zout en peper. Roer de laatste minuut de rucola erdoor en bak even mee. Giet de tagliatelle af en schep het courgettemengsel erdoor. Snijd het vlees in plakjes en bestrooi het met zout en peper naar smaak. Verdeel de pasta over vier borden, strooi de kaas erover en leg het vlees erop.

Ossenhaas met tagliatelle is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde ossenhaas met groenepepertuinkersboter
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas tataki met noedels en radijs
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van gemarineerde ossenhaas
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Japanse misobouillonfondue met noedels
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept