Spaghetti met Valess en pijnboompitten

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en halveren. Knoflook pellen en snipperen. Basilicumblaadjes in reepjes snijden. Pijnboompitten in droge koekenpan met antiaanbaklaag roosteren. In tweede koekenpan 2 el olie verhitten en filets in 4 min. gaar en goudbruin bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en op laag vuur knoflook 1 min. fruiten. Tomaatjes toevoegen en 2 min. meebakken. In grote schaal tomaten, knoflookolie en spaghetti mengen. Spaghetti met basilicum en pijnboompitten bestrooien en met filets serveren.

Spaghetti met Valess en pijnboompitten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept