Pestospaghetti met rucola en krokante ham

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de plakken ham in een droge koekenpan en bak ze in 5 min. op een laag vuur krokant. Breek de ham daarna in stukken. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rucola doormidden.
  • 2 Bewaar enkele eetlepels kookvocht, giet de spaghetti verder af. Roer de pesto om met het kookvocht en schep hem met de rucola door de spaghetti. Verdeel de pasta over borden en leg de stukken ham erop.

Pestospaghetti met rucola en krokante ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Pestospaghetti met gehakt en witte kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestospaghetti met tonijn en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestospaghetti met tomatensaus en witte kaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestospaghetti Met Gehakt En Feta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept