Tortelloni met mascarponesaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tortelloni volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Tomaten inkruisen en 10 sec. onderdompelen in pan kokend water. Tomaten ontvellen en in kleine stukjes snijden. In pan olijfolie verhitten en ui 3 min. fruiten. Tomaten toevoegen en 4 min. meebakken. Pastasaus erdoor roeren en goed verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Tortelloni met saus mengen. Schotel met rucola en pijnboompitten bestrooien.

Tortelloni met mascarponesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse broodschotel met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-mascarponesaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli cheese met penne en mascarponesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met tomaat-mascarponesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentesoep met tortelloni en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse maaltijdgroentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept