Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in dunne reepjes.
  • 2 Verwarm de olijfolie in een steelpan en roer de knoflook en rode peper erdoor. Verwarm het geheel 1-2 min. op matig hoog vuur. De knoflook mag niet kleuren. Giet de spaghetti af en meng de olie met knoflook erdoor. Schep de spaghetti in diepe borden.

Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Scaloppine alla Conca d’oro met spaghetti aglio olio e peperoncino & Caponata
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti Con Aglio, Olio E Peperoncino
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Farfalle Alla Caprese
20-30 min -
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept