Pasta met surimi en verse tomatensaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzingen gaarkoken. Afgieten. Tomaten wassen en in partjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Surimi in de lengte uit elkaar halen zodat sliertjes ontstaan. In grote koekenpan olie verhitten en prei 3 min. bakken. Knoflook toevoegen en 2 min meebakken. Tomaten en Italiaanse kruiden toevoegen en 2 min. meebakken. Surimi erdoor scheppen. Surimimengsel met tagliatelle mengen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Op vier diepe borden scheppen.

Pasta met surimi en verse tomatensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept