Poacher's pi

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Steek 12 ronde plakjes uit het deeg, vermeng de ham met het gehakt, de kipfilet en de champignons,kruid met tijm, peper en zout. Verdeel de vulling in 6 gelijke porties, bestrijk 6 deegplakjes met mosterd, leg er de vulling op, dek af met een deegplakje en druk de randen goed samen en kerf ze eventueel wat in met een mesje.
- Leg de pasteitjes op bakpapier op de bakplaat, doreer ze met losgeklopt ei, bak ze 15 minuten op 200°C en dan nog 15 tot 20 minuten op 180°C, dek ze eventueel af met bakpapier als ze te snel zouden kleuren.

Poacher's pi is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Pi acoco
0 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pi a colada-ijs
0 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pi?a Colada Cake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept