Pladijsfilet met witloof

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pocheer de visfilets met de sjalotjes, de witte wijn, de visfumet, peper, zout en citroensap. Hou de filets apart warm. Laat het pocheervocht tot de helft inkoken en voeg de verse room toe. Laat nog een beetje indikken tot een roomsaus. laat de fijngesneden witloofstronkjes in wat boter sudderen en voeg ze daarna bij de saus. Schik de filets op warme borden, overgiet met saus en bestrooi met fijngesneden bieslook.

Pladijsfilet met witloof is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gefrituurde pladijsfilet met zurkelpuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde pladijsfilet met witte wijnsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken pladijsfilet met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijsfilet gevuld met Brugse Blomme
0 min
Bekijk recept