Pladijs (schol)met bospaddestoelen

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de ovengrill aan. Snij de vis doormidden. Leg de vis in een ovenschaal. Bestrijk met 1 eetlepel olijfolie. Sprenkel er wat citroen over en kruid met peper en zout. Zet de schaal 7 tot 8 minuten onder de grill. Verwarm de resterende olijfolie in een braadpan. Sauteer de champignons 3 minuten en zet ze daarna apart. Warm de tomaatblokjes op in een pannetje. Schik de pladijzen (schollen) op de borden met de tomaatblokjes en de champignons. Werk af met een citroenpartje en wat basilicumblaadjes. Lekker met aardappelpuree.

Pladijs (schol)met bospaddestoelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Vissoep
Voorgerecht
Bekijk recept
Goujons van pladijs met tartaarsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs (schol) met bospaddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept