Pittige paddestoelenbouillon (vegetarisch)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de sjalotjes. Rasp de helft van 1 sinaasappelschil. Schil de sinaasappels dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Breng de sjalotjes, de paddestoelen, de geraspte sinaasappelschil, de tijm en de pimentkorrels in de wijn en 1 liter water aan de kook en laat de bouillon ca. 30 minuten zachtjes trekken. Zeef de bouillon door een kaasdoek. Breng op smaak met peper en zout. Maak de cantharellen schoon. Verwarm de bouillon weer op zacht vuur. Bak de cantharellen in de olie omscheppend beetgaar. Leg de sinaasappelpartjes als een ster in 4 warme diepe borden. Schep de cantharellen in het midden. Schenk de hete bouillon erover en garneer met de peterselie.

Pittige paddestoelenbouillon (vegetarisch) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-kaascasserole
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept