Pikant gevulde grapefruit

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de grapefruits doormidden, haal het vruchtvlees eruit en verwijder hiervan de pitjes en de velletjes. Meng het fijngesneden vruchtvlees van de grapefruits met de fijngehakte augurk; houd iets appart voor de garnering. Roer de kreeftestaartjes of de garnalen erdoor, evenals de zure room of yoghurt. Voeg naar smaak citroensap, peper en zout toe en desgewenst wat suiker. Schep het mengsel in de grapfruit bakjes, strooi er wat cayennepeper of paprikapoeder over en garneer het geheel met stukjes augurk en fijngehakte peterselie.

Pikant gevulde grapefruit is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige hummus met paprika
35 min -
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept