Peer gevuld in kriekenbiersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peertjes met een dunschiller en haal ze met een parisiennelepel leeg tot aan het klokhuis. Kook ze al dente in het kriekenbier met de witte suiker, het citroensap en het kaneelstokje. Meng de mascarpone met de amandelen, de limoenrasp, rozemarijn en bloemsuiker. Als de peertjes gaar zijn, laat u ze afkoelen in hun jus. Laat de peertjes vijf minuten uitlekken op keukenpapier. Vul de peertjes met de mascarponemengeling. Giet nog wat ingekookte jus over de peertjes, zodat ze mooi glimmen.

Peer gevuld in kriekenbiersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met kriekenbiersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartje Met Brusselse Kaas En Kriekenbiersaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept