Oven voorverwarmen op 190ºC Voor de notenlaag: boter smelten en suiker erin oplossen, gehakte noten erdoorheen roeren en laten afkoelen Beslag maken: Springvorm invetten en licht bestuiven met bloem Boter in stukken snijden en in beslagkom doen Kom in heet water zetten en boter zacht roeren Suiker en vanillesuiker erdoor mengen Eieren 1 voor 1 erdoor roeren en alles goed kloppen Kom uit heet water pakken en zelfrijzend bakmeel zeven en erdoor roeren Beslag kloppen tot het glad is Vul de vorm met beslag en strijk de bovenkant glad Bestuif de bovenkant m.b.v een zeef, met een eetlepel bloem en verdeel voorzichtig het notenmengsel erover Bak de taart iets onder het midden van de oven in 40 min op 190 C gaar Oven uitzetten en de taart nog 10 minuten laten staan Vulling: Mascarpone gladroeren met de suiker Taart horizontaal doorsnijden en de onderste helft besprenkelen met siroop Mascarpone uitstrijken hierop en daarna de bovenste helft er weer op zetten Eventueel bestuiven met poedersuiker