Miniwraps met gegrilde groenten

12
20 min
Snack
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Paprika in dunne reepjes snijden en kromme uiteinden eraf snijden. Van stoneleeks puntjes afsnijden en stoneleeks in stukken van 8 cm snijden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet en dun bestrijken met olie. Aspergetips, paprika en stoneleeks in ca. 2 minuten mooi bruin en gaar roosteren, af en toe keren. Groenten in lage schaal scheppen, zout en peper erover strooien en laten afkoelen. Met behulp van klein bordje of kommetje uit elke tortilla drie rondjes met een doorsnede van ca. 10 cm snijden. In midden van elk tortillarondje reepjes groenten en takje waterkers leggen. Beetje dressing erover sprenkelen. Onderkant iets over vulling vouwen en zijkanten ook over vulling vouwen. Onderkanten omwikkelen met stukje bakpapier of aluminiumfolie.

Miniwraps met gegrilde groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Miniwraps met shoarma
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Miniwraps met Mexicaanse topping
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miniwraps met kip en boerenkoolsalsa
25 min Snack
Bekijk recept